I made this widget at MyFlashFetish.com.

SELAMAT DATANG KE ANGGUN CANTIK ANUGERAAH TERINDAH

Script ini di sediakan oleh Famili Azam

Isnin, 30 November 2009

SOALAN-SOALAN LAZIM PENGGUNAAN SABUN EUMORA


S: Bagaimanakah cara yang betul menggunakan EUMORA?
J: Mudah sahaja, jangan basahkan muka, cuci tangan sahaja dahulu, gosok sabun EUMORA pada tapak tangan hingga keluar buih yang pekat dan guna air yang sedikit sahaja. Sapu buih pekat sabun pada seluruh permukaan muka. Sapukan juga di bahagian leher dengan urutan ke belakang leher. Biarkan selama 3 minit (jangan lebih) dan anda akan merasa sapuan sabun tersebut hampir mengering sendiri. Bilas dengan menggunakan span muka dan air yang bersih. Gunakan sabun EUMORA sekurang-kurangnya 2 kali sehari (pagi dan malam).

S: Apakah kelebihan lain menggunakan EUMORA?
J: Selain untuk penjagaan muka, sabun EUMORA adalah sabun kesihatan ?All-In-One? yang boleh digunakan untuk penjagaan dari hujung rambut hingga hujung kaki (head-to-toe). Anda boleh guna sabun EUMORA sebagai shampoo rambut, merawat masalah kulit dan mencuci seluruh badan.

S: Adakah sabun EUMORA boleh diguna sebagai syampoo rambut?
J: Sabun EUMORA boleh diguna sebagai syampoo rambut dengan menggosok sabun hingga mengeluarkan buih dan gosokkan keseluruh bahagian kulit kepala. sabun EUMORA mampu mengawal pH kulit kepala dan menghilangkan kelemumur, kegatalan, mencantikkan dan melembutkan rambut tanpa memakai syampu biasa serta perapi tambahan.

S: Sabun EUMORA diperbuat dari bahan apa? Dan adakah dari bahan-bahan yang halal untuk kegunaan masyarakat yang beragama Islam?
J: Sabun EUMORA terhasil daripada bahan pemberian/hadiah dari alam semula jadi dan ratusan herba, bahan organik, hormon tumbuhan, antibiotik semula jadi dan bercantum untuk mengeluarkan satu bahan yang pekat dan kaya dengan bahan-bahan organik semula jadi iaitu ?Moor?. Bahan-bahan organik semulajadi inilah menjadikan ?Deep Moor? suatu keajaiban therupatik dan wajah menjadi lebih muda serta dapat merawat penyakit. Oleh kerana bahan semulajadi ini maka sabun EUMORA selamat digunakan, suci dan bersih.

S: Kenapa sabun EUMORA mudah dan pantas meresap kedalam kulit kita?
J: Moor yang terkandung di dalam sabun EUMORA telah dikaji dan terbukti bahan ini akan meresap secara mudah kedalam kulit dan tisu, serta kukuh dan kulit akan neutral (natural PH balance) dan menambahkan kelancaran darah kedalam kulit. Sabun EUMORA menggunakan kaedah gabungan unik ?Moor? dan faktor Hma (algae) dan kaya dengan herba dan nutrien bergabung dengan kaedah nano yang sangat halus membolehkan bahan-bahan semulajadi menyerap dengan pantas ke dalam lapisan kulit.

S: Adakah sebarang kerosakan muka atau pengelupasan berlaku sekiranya saya guna produk ini?
J: Pengelupasan sebenarnya adalah proses detox (pembuangan toksik dari dalam kulit) selepas memakai sabun EUMORA dan proses ini tidak kronik. Pengelupasan ini tidak jelas kelihatan dan hanya anda yang akan rasa.

S: Apakah kesan yang paling baik sabun ini boleh membantu bayi?
J: Sabun EUMORA sangat berguna dan membantu ruam lampin, gatal-gatal kulit dan mandian untuk bayi.

S: Adakah sabun EUMORA ini boleh digunakan oleh lelaki dan wanita?
J: Ya. Sabun EUMORA boleh digunakan oleh lelaki dan wanita termasuk bayi, kanak-kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

S: Berapa lamakah kesan parut, kusam atau lebam boleh dihilangkan?
J: Bergantung kepada cara dan bilangan penggunaan produk ini, sekiranya anda menggunakan sabun EUMORA dengan kerap dan konsisten maka kesan-kesan akan pudar dan hilang dengan cepat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.